Kiefer Sutherland, implicat într-o altercaţie la Londra

Actorul Kiefer Sutherland, interpretul personajului Jack Bauer din serialul de televiziune "24", a fost implicat într-o altercaţie, în noaptea de joi spre vineri, cu agenţii de pază ai unui club din Londra, după ce a consumat o cantitate mare de alcool, informează thesun.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland, implicat într-o altercaţie la Londra

Kiefer Sutherland, implicat într-o altercaţie la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kiefer Sutherland, actorul în vârstă de 43 de ani născut la Londra, şi-a început seara la Covent Garden Hotel Bar, unde s-a întâlnit cu un bun prieten. Două ore mai târziu, starul de la Hollywood avea deja cinci pahare goale în faţa lui şi a fost auzit de câteva persoane în timp ce comanda un al şaselea.

În jurul orei 2.00, actorul a decis să meargă la clubul de striptease Stringfellows, unde a consumat din nou alcool, a început să strige câteva cuvinte neinteligibile şi să danseze cu mişcări dezarticulate. Agenţii de pază ai clubului i-au cerut să părăsească localul, însă actorul a ripostat. A urmat o altercaţie, în urma căreia Kiefer Sutherland a fost imobilizat de agenţii de pază care l-au escortat afară din club.

Rămas fără cămaşă, actorul a încercat din nou să îi lovească pe bodyguarzi, care l-au imobilizat încă o dată şi l-au condus până la automobilul său.

Kiefer Sutherland se află la Londra pentru a participa la filmările lungmetrajului "Twelve".

Kiefer, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini -, a petrecut 48 de zile în închisoare, după ce a fost arestat, în 2007, pentru conducere în stare de ebrietate şi se află în regim de eliberare condiţionată pentru o perioadă de cinci ani.

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici