Kiefer Sutherland, personaj negativ în filmul "Pompeii"

Actorul Kiefer Sutherland va interpreta rolul personajului negativ în lungmetrajul "Pompeii", un film 3D despre dezastrul natural care a distrus celebrul oraş roman antic, regizat de cineastul Paul W. S. Anderson, creatorul francizei "Resident Evil".

232 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland, personaj negativ în filmul "Pompeii"

Kiefer Sutherland, personaj negativ în filmul "Pompeii" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia acestui proiect cinematografic face parte şi Kit Harington, un actor care s-a remarcat în super-producţia TV "Urzeala Tronurilor".

Filmările au început la Toronto, săptămâna trecută, iar pelicula este produsă de compania Constantin Film, pe baza unui buget impresionant, informează hollywoodreporter.com.

Acţiunea are loc în anul 79 e.n., cu câteva zile înainte de erupţia vulcanului Vezuviu, considerată una dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie.

Kit Harrington va interpreta rolul unui sclav rămas captiv pe o ambarcaţiune, care intră într-o veritabilă cursă cu timpul în încercarea sa de a-şi salva iubita, fiica stăpânului său, şi cel mai bun prieten, un gladiator rămas prins în Colosseum, după erupţie.

Jared Harris va juca rolul stăpânului personajului jucat de Harrington, un comerciant bogat, iar Emily Browning pe cel al fiicei acestuia.

Kiefer Sutherland va interpreta în acest film un senator roman care i-a făcut sclavi pe toţi locuitorii din satul în care trăieşte personajul jucat de Kit Harrington. Maleficul senator îl forţează pe comerciant să i-o ofere pe fiica sa drept soţie.

Kiefer Sutherland, starul serialelor de televiziune "24" şi "Touch", a jucat în tulburătorul lungmetraj "Melancholia", de Lars von Trier, şi în recentul thriller indie "The Reluctant Fundamentalist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici