Kiefer Sutherland va fi operat

Actorul Kiefer Sutherland, starul serialului TV "24", urmează să suporte o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unui chist renal, informează accesshollywood.com. Producţia pentru serialul TV "24 de ore/ 24" va fi temporar suspendată, a anunţat Los Angeles Times.

85 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland va fi operat

Kiefer Sutherland va fi operat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit acestei publicaţii, 20th Century Fox a suspendat producţia serialului pentru a-i acorda starului timpul necesar efectuării acestei intervenţii chirurgicale.

Durerile au apărut la începutul săptămânii trecute, iar producţia serialului TV a continuat fără Kiefer, până vineri.

"Deşi Kiefer Sutherland este supărat pentru fiecare zi pierdută, în care nu poate să lucreze, el şi studiourile Fox au stabilit de comun acord că este mai bine ca această intervenţie chirurgicală să fie realizată acum, preventiv, şi nu peste şase săptămâni. El abia aşteaptă să revină la lucru, săptămâna viitoare", a declarat agentul de presă al actorului.

Un purtător de cuvânt al postului Fox a declarat pentru Times că această suspendare a filmărilor nu va afecta difuzarea serialului "24".

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul TV "24 de ore", lansat în 2001. Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici