Kim Basinger revine pe marile ecrane (Video)

Kim Basinger, singura actriţă de la Hollywood care a pozat nud în Playboy şi, totodată, a câştigat un premiu Oscar, va reveni pe marile ecrane pe 12 decembrie, după o absenţă de doi ani, în thriller-ul "While she was out".

88 afișări
Imaginea articolului Kim Basinger revine pe marile ecrane (Video)

Kim Basinger revine pe marile ecrane (Video)

În thriller-ul "While she was out", Basinger interpretează rolul unei femei dintr-o suburbie americană care este luată ostatică, în ajunul Crăciunului, de un grup de tineri conduşi de un psihopat manipulator pe nume Lukas Haas. Ea trebuie să se lupte pentru viaţa ei, singura armă pe care o are la dispoziţie fiind o geantă cu unelte.

Filmul reprezintă debutul scenaristic şi regizoral al Susanei Montford şi va fi produs de Anchor Bay Entertainment, care a mai lansat recent pe marile ecrane filmul "Surfer, Dude", cu Matthew McConaughey.

Cele mai recente filme ale lui Kim Basinger, care împlineşte anul acesta 55 de ani, au fost lansate în 2006 - "Jocuri de noroc" şi "Santinela".

Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.

While She Was Out

9 săptămâni şi jumătate

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici