Kim Basinger şi Mickey Rourke vor juca din nou împreună, într-un thriller politic

Actorii Kim Basinger şi Mickey Rourke vor juca din nou împreună - pentru prima dată în ultimii 26 de ani, după apariţiile lor în drama cu accente erotice "9 săptămâni şi jumătate" (1986) -, în thrillerul politic "Black November", informează contactmusic.com.

350 afișări
Imaginea articolului Kim Basinger şi Mickey Rourke vor juca din nou împreună, într-un thriller politic

Kim Basinger şi Mickey Rourke vor juca din nou împreună, într-un thriller politic

Mickey Rourke va interpreta în acest film rolul unui director de companie petrolieră lipsit de scrupule, a cărui firmă se face vinovată de distrugerea unor sate în Nigeria.

Rourke şi Basinger au apărut şi pe afişul lungmetrajului "The Informers" din 2008, însă ei nu au avut nicio scenă comună în acel film.

Filmul "Black November", în care va juca şi Anne Heche, va fi lansat în partea a doua a acestui an.

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din "9 săptămâni şi jumătate" (1986). Dar, după câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să îşi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa.

Şi-a făcut o revenire spectaculoasă în lumea filmului, la vârsta de 56 de ani, odată cu rolul luptătorului profesionist de wrestler din drama "Luptătorul/ The Wrestler", care rezona cu propriul lui traseu din viaţă şi care i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor în rol principal" la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar.

Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici