Kim Kardashian a născut o fetiţă, cu o lună înainte de termen

Starleta americană Kim Kardashian a născut, sâmbătă, primul ei copil, cu o lună înainte de termen, starea de sănătate, atât a mamei, cât şi a fetiţei fiind bună.

2562 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a născut o fetiţă, cu o lună înainte de termen

Kim Kardashian a născut o fetiţă, cu o lună înainte de termen (Imagine: Hepta)

Vedeta de 32 de ani a fost internată, vineri, într-un spital din Beverly Hills. Kim Kardashian a născut la Cedars-Sinai Medical Center - un spital care a fost ales de mai multe vedete precum Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson, informează dailymail.co.uk.

Kardashian a născut o fetiţă, alături de vedetă fiind partenerul său, rapperul Kanye West.

Vedeta americană ar fi trebuit să nască pe 11 iulie - în aceeaşi zi cu Kate Middleton. Starea de sănătate, atât a mamei, cât şi a fetiţei este bună. Cu toate acestea, copilul Kardashian a fost plasat în incubator, el fiind născut prematur.

Alte detalii nu au fost prezentate, iar cuplul nu a dat niciun indiciu privind numele copilului.

Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie că aşteaptă un copil.

La începutul lunii iunie, vedeta americană Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici