Kim Kardashian a sugerat Twitter să introducă o funcţie de editare a comentariilor

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a sugerat Twitter să introducă o funcţie de editare a comentariilor (tweet-urilor) publicate pe această platformă de microblogging, care nu este disponibilă în prezent, informează huffingtonpost.com.

287 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a sugerat Twitter să introducă o funcţie de editare a comentariilor

Kim Kardashian a sugerat Twitter să introducă o funcţie de editare a comentariilor (Imagine: HEPTA)

Kim Kardashian a făcut această sugestie prin intermediului unui e-mail pe care l-a trimis reprezentanţilor Twitter.

Totodată, vedeta, care are 33,8 milioane de urmăritori pe Twitter, şi-a anunţat fanii de demersul făcut prin intermediul unui mesaj publicat, vineri, pe această platformă online.

"Tocmai am trimis un e-mail Twitter să văd dacă pot să adauge o funcţie de editare, astfel încât, atunci când scrii incorect, să nu mai fi nevoit să ştergi totul şi să publici din nou (comentariul, n.r.). Să vedem...", a scris Kim Kardashian.

Imediat după publicarea acestui comentariu, Kim Kardashian a primit un răspuns de la Jack Dorsey, confondator al Twitter.

"@KimKardashian, o idee bună! Căutăm mereu metode pentru a face lucrurile mai rapide şi mai uşoare", a scris Jack Dorsey pe Twitter.

Pe de altă parte, potrivit huffingtonpost.com, este totuşi foarte puţin probabil ca Twitter să nu fi luat în considerare introducerea acestei funcţii până acum. Probabil Twitter a avut motivele sale pentru a nu face disponibilă o astfel de funcţie, inclusiv unele care ţin de faptul că cineva ar putea schimba în mod substanţial un comentariu pe care îl marcase ca fiind tweet-ul său favorit.

Cu toate acestea, sugestia făcută de Kim Kardashian ar putea fi luată în considerare, având în vedere că familia Kardashian-West este foarte influentă pe Twitter, datorită numeroşilor fani pe care îi are pe această platformă online.

Kim Kardashian, protagonistă a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa, iar în prezent aşteaptă al doilea copil, un băiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici