Kim Kardashian a vrut să arate ca SOPHIA LOREN. Cu cine a reuşit de fapt să semene vedeta - FOTO

Kim Kardashian a vrut să semene cu Sophia Loren atunci când a pozat pentru un pictorial, însă rezultatul transformării sale a fost unul nedorit.

18118 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a vrut să arate ca SOPHIA LOREN. Cu cine a reuşit de fapt să semene vedeta - FOTO

Kim Kardashian (Imagine: Hepta)

Se pare că vedeta de reality-show a avut în minte o imagine a unei Sophia Loren tinere atunci când a optat pentru o perucă cu părul scurt pentru un pictorial în revista italiană L'Uomo Vogue. Însă vedeta americană a părut să fie întruchiparea mamei ei, Kris Jenner, în vârstă de 56 de ani.

Fotografiile au fost realizate pe străzile din Los Angeles de către fotograful Francesco Carrozzini, stilistul fiind Rushka Bergman, scrie Daily Mail.

La realizarea pictorialului a fost prezent şi iubitul vedetei de reality-show, Kanye West, despre care Kim Kardashian a mărturisit recent că îi leagă faptul că amândoi şi-au pierdut un părinte la o vârstă fragedă.

"Este foarte liniştitor să ai pe cineva care ştie totul despre tine, care te respectă, te înţelege, care a trecut prin experienţe similare. Pot să înţeleg ce a simţit atunci când şi-a pierdut mama. Există multe similitudini în vieţile noastre... ne simţim bine împreună", a declarat Kim Kardashian.
 
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici