O RECUNOŞTI? Cum arăta Angelina Jolie la 14 ani - FOTO

Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu a fost întotdeauna atât de atrăgătoare precum este în prezent.

30183 afișări
Imaginea articolului O RECUNOŞTI? Cum arăta Angelina Jolie la 14 ani - FOTO

O RECUNOŞTI? Cum arăta Angelina Jolie la 14 ani

Actriţa în vârstă de 37 de ani, care în adolescenţă era cunoscută ca Angie Voight (este fiica actorului Jon Voight, n.r.), arăta pe vremea aceea diferit faţă de imaginea pe care o are de când este vedeta la Hollywood, scrie dailymail.co.uk.

Angelina a devenit model în adolescenţă, în timp ce studia actoria. La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand şi de iubitul acesteia, şi a renunţat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.

Într-o fotografie realizată la absolvirea clasei a VIII-a, pe când avea 14 ani, Angelina a fost surprinsă purtând o rochie albă şi un buchet de flori în mână. Vedeta are părul lung prins la spate, iar trăsăturile care au făcut-o faimoasă sunt deja evidente.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Dl şi dna Smith", "A Mighty Heart", "Gia", dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici