A părăsit Euro şi acum are timp de plajă. Olandezul surprins în momente intime cu soţia sa, fotomodel - FOTO

Olanda era una dintre echipele cotate cu şanse bune la câştigarea Campionatului European 2012. Forma slabă a multor jucători a provocat o ieşire prematură a "portocalei mecanice" din competiţie, încă din faza grupelor, iar fotbaliştii batavi au început acum să meargă pe plajele lumii.

9353 afișări
Imaginea articolului A părăsit Euro şi acum are timp de plajă. Olandezul surprins în momente intime cu soţia sa, fotomodel - FOTO

A părăsit Euro şi acum are timp de plajă. Olandezul surprins în momente intime cu soţia sa, fotomodel - FOTO (Imagine: Hepta)

Unul dintre jucătorii emblematici ai Olandei, Rafael van der Vaart, trece peste dezamăgirea de la Euro în braţele soţiei sale, Sylvie, la St. Tropez.

Cel mai celebru cuplu al Olandei, încă din 2003, de când cei doi sunt într-o relaţie, a profitat de vacanţa neaşteptată a fotbalistului pentru a face plajă.

Sylvie, desemnată cea mai sexy olandeză în 2003, este una dintre personalităţile cele mai cunoscute în Germania, acolo unde, din 2008, a fost jurat al emisiunii "Germanii au talent". De altfel, atunci când soţul ei a fost legitimat la Hamburg, Sylvie avea titlul de cea mai frumoasă soţie a unui fotbalist care joacă în Bundesliga.

De altfel, presa internaţionala scrie că Sylvie încearcă din răsputeri să-l convingă pe Rafael să accepte un nou transfer în Germania. Iar fotbalistul ar putea accepta până la urmă rugăminţile soţiei.

Pentru Rafael van der Vaart, care acum evoluează în Anglia, la Tottenham, urmează la naţională preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014, acolo unde va întâlni România.

Până atunci, Rafael şi Sylvie petrec o vacanţă singuri, departe de prieteni şi de agitaţie, la St. Tropez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici