Kim Kardashian lansează o linie vestimentară pentru copii

Starleta americană Kim Kardashian va lansa, luna viitoare, o linie vestimentară pentru copii şi spune că North West, fiica ei cu rapperul Kanye West, este deja pasionată de modă, deşi are doar vârsta de un an şi 10 luni, informează dailymail.co.uk.

145 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian lansează o linie vestimentară pentru copii

Kim Kardashian lansează o linie vestimentară pentru copii (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"În fiecare zi, imediat după ce se trezeşte, spune «shoes» («pantofi»). Trebuie să negociezi mereu cu ea - înainte de a-i schimba scutecele trebuie să-i pun mai întâi în picioruşe o pereche de pantofi", a declarat starleta în vârstă de 34 de ani pentru site-ul vogue.com.

North West a fost văzută alături de părinţii ei celebri la începutul acestui an la mai multe prezentări ale unor case de modă celebre, purtând creaţii vestimentare create de branduri de lux, precum Lanvin, Celine şi Alexander Wang.

În curând, micuţa North va poza pentru brandul de modă al mamei sale, realizat în colaborare cu Nordstrom.com.

Colecţia pentru copii creată de Kim Kardashian va include articole vestimentare ce vor fi comercializate cu preţuri cuprinse între 25 şi 35 de dolari şi va include diverse modele precum salopete, rochiţe şi pantaloni scurţi, dar şi bentiţe pentru strâns părul.

Colecţia va include şi câteva articole pentru băieţi.

Brandul Kardashian Kids pentru fetiţe a fost lansat în 2014 şi a început abia recent să includă şi articole pentru băieţi.

Acesta reprezintă o extensie a brandului pentru adulţi Kardashian Kollection, pe care Kim Kardashian l-a lansat în colaborare cu surorile ei Khloe şi Kourtney.

Surorile Kardashian deţin şi o linie de produse cosmetice, Kardashian Kolor, şi o linie de produse pentru îngrijirea părului, Kardashian Beauty Hair Care.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici