Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit, la Florenţa

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea.

1248 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit, la Florenţa

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit, la Florenţa (Imagine: Splash/Getty Images)

Vineri, cu o zi înainte de eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari.

Ulterior, cuplul Kardashian - West şi invitaţii săi s-au deplasat cu un avion privat la Florenţa, unde cele două vedete s-au căsătorit în fortăreaţa Forte di Belvedere, închiriată cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte.

Forte di Belvedere a fost construită în 1590, pentru marele duce Ferdinando di Medici, în scopuri de apărare şi ca semn al puterii şi bogăţiei celebrei familii. Până în secolul al XX-lea, fortăreaţa a servit ca sediu al trupelor de garnizoană, apoi a găzduit expoziţii şi evenimente.

Autorităţile locale au confirmat că evenimentul a fost oficiat de un pastor protestant.

Lista invitaţilor a fost ţinută în mare secret, însă, potrivit unor informaţii din presă, la ceremonia de nuntă ar fi fost invitaţi atât vedete din lumea muzicii, precum Jay-Z şi Beyonce, cât şi personalităţi din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Însă, potrivit presei mondene, Jay-Z şi Beyonce au decis în cele din urmă să nu participe la eveniment. Beyonce a publicat, de altfel, o fotografie pe platforma Instagram, alături de urări de fericire şi viaţă lungă pentru cuplul Kardashian-West.

De asemenea, Anna Wintour a absentat de la eveniment motivând o obligaţie de familie.

O sursă a declarat pentru Star Magazine că "Robin Thicke, Jared Leto, Jonah Hill, Anna Wintour, Oprah Winfrey, Will şi Jada Pinkett Smith, Prince, Karl Lagerfeld, Barack şi Michelle Obama şi Beyonce şi Jay Z au spus toţi că nu vor veni".

La nuntă, Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci, designerul care a creat şi costumul mirelui. Totodată, North, fiica celor doi, a purtat o rochie de lux Givenchy by Tisci.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici