Kim Kardashian va avea o aplicaţie pentru dispozitive mobile care îi este dedicată

Starleta TV Kim Kardashian va avea o aplicaţie pentru dispozitive mobile care îi este dedicată, ce va fi lansată pe App Store şi Google Play sub forma unui joc video, informează contactmusic.com.

481 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian va avea o aplicaţie pentru dispozitive mobile care îi este dedicată

Kim Kardashian va avea o aplicaţie pentru dispozitive mobile care îi este dedicată (Imagine: HEPTA)

Vedeta de televiziune a publicat recent un mesaj pe platforma Instagram care include trailerul pentru acest joc video.

"Sunt încântată să vă anunţ că aplicaţia KimKardashianGame va fi lansată săptămâna viitoare pe App Store şi Google Play", a scris Kim Kardashian în mesajul publicat pe Instagram.

Trailerul acestei aplicaţii are o durată de 15 secunde şi promite utilizatorilor şansa de a porni "în propria aventură către celebritate". Utilizatorii vor avea posibilitatea de vizita cele mai în vogă cluburi, de a flirta şi de a se îndrăgosti, de a participa la şedinţe foto pentru reviste de modă prestigioase şi de a-şi crea propriul stil vestimentar, fiind ghidaţi pe parcursul întregului joc de o versiune animată a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici