Kings of Leon şi Amy Winehouse, live, la MTV "World Stage"

MTV va prezenta vineri, în emisiunea "World Stage", două concerte live susţinute de formaţia Kings of Leon, respectiv Amy Winehouse, informează postul de televiziune.

6 afișări

Continuând seria concertelor live de fiecare vineri, de la ora 00.00, MTV a pregătit săptămâna aceasta, în cadrul proiectului "World Stage", două concerte Kings of Leon şi Amy Winehouse.

Astfel, vineri, la MTV soseşte trupa rock Kings of Leon, care va concerta din Irlanda. Fanii genului muzical vor putea asculta piese de pe cel mai recent album, "Only by the Night", vândut în peste 220.000 de exemplare în întreaga lume.

Tot într-un super concert live, Amy Winehouse, prima artistă britanică ce a câştigat cinci premii Grammy la o singură ediţie, va cânta melodii de pe cel mai bine vândut album în Marea Britanie din 2007, "Back to Black".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici