Kirsten Dunst se afişează cu „fostul” lui Drew Barrymore

Se pare că actriţa a trecut peste aventura sa eşuată cu rockerul de la Razorlight, Johnny Borrell, după ce a fost văzută la o întâlnire cu actorul Justin Long, fostul prieten al lui Drew Barrymore.

13 afișări
Imaginea articolului Kirsten Dunst se afişează cu „fostul” lui Drew Barrymore

Kirsten Dunst se afişează cu „fostul” lui Drew Barrymore (Imagine: dailymail.co.uk)

Kirsten şi Justin au fost văzuţi în weekend luând prânzul împreună la Chateau Marmond din Los Angeles, informează dailymail.co.uk.

Se pare că tânărul actor de comedie a făcut-o să se simtă atât de bine pe Kirsten, încât aceasta a zâmbit şi a râs în hohote pe tot parcursul întâlnirii.

Justin este mai degrabă cunoscut drept tipul care se întâlnea cu Drew Barrymore. Perechea şi-a declarat dragostea în mod public, în cadrul show-ului lui Oprah Winfrey, dar s-au despărţit însă în luna iulie a anului trecut.

La vremea repectivă, Justin declara că Barrymore este : «frumuseţe şi lumină, lucruri pe care le transmite tuturor celor care o întâlnesc».

Totuşi, imediat după ce s-a despărţit de vedeta din Charlie’s Angels, a fost văzut cu Kirsten Dunst în New York.

Recent, una din surse a dezvăluit pentru New York Daily News: “Justin şi Kirsten se giugiuleau serios în timp ce aşteptau să li se aducă margueritele. Se ţineau de mână şi practic erau unul peste altul.”

Actriţa în vârstă de 26 de ani, fosta iubită a lui Jake Gyllenhaal, Josh Hartnett şi Orlando Bloom, a ieşit de curând de la un centru de reabilitare, unde a fost tratată de depresie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici