Kirsten Dunst se teme pentru siguranţa ei (Galerie Foto)

Actriţa americană Kirsten Dunst, eroina din seria "Omul păianjen", a recunoscut recent că se teme pentru siguranţa ei, după ce a fost sistematic urmărită de un admirator fanatic, informează allocine.fr.

68 afișări
Imaginea articolului Kirsten Dunst se teme pentru siguranţa ei (Galerie Foto)

Kirsten Dunst se teme pentru siguranţa ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce în luna august locuinţa sa a fost jefuită, Kirsten Dunst a fost în ultima perioadă sistematic hărţuită de către un admirator, care se afla în permanenţă în apropierea reşedinţei sale din Los Angeles. De asemenea, el a încercat să şi intre în domiciliul actriţei.

GALERIE FOTO

Arestat de poliţia americană pe 20 noiembrie, admiratorul hărţuitor, Christopher Smith, a primit un ordin de restricţie şi va apărea în faţa unui tribunal din Los Angeles pe 22 decembrie.

Autorităţile americane au declarat însă că Smith suferă de grave tulburări psihice şi că este foarte posibil ca acesta să recidiveze.

Securitatea din jurul vilei actriţei americane a fost întărită, iar aceasta a fost sfătuită să fie prudentă.

Kirsten Caroline Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, este o actriţă americană, care a debutat în "Oedipus Wrecks", un scurtmetraj regizat de Woody Allen pentru antologia "New York Stories". Dunst a jucat în "Fiicele doctorului March" (1994), alături de Winona Ryder şi Claire Danes.

Rolul care i-a adus consacrarea a fost cel al Claudiei, femeia-vampir din filmul "Interviu cu un vampir" (1994), în care i-a avut ca parteneri pe Tom Cruise şi pe Brad Pitt. Pentru acest rol, Dunst a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici