Kirstie Alley, obligată să plătească 130.000 de dolari pentru declaraţii false

Actriţa Kirstie Alley, acuzată că a făcut "declaraţii false" atunci când a afirmat că a slăbit 45 de kilograme doar cu ajutorul unor produse dietetice, a ajuns la o înţelegere cu femeia care a dat-o în judecată, căreia îi va plăti daune de 130.000 de dolari.

293 afișări
Imaginea articolului Kirstie Alley, obligată să plătească 130.000 de dolari pentru declaraţii false

Kirstie Alley, obligată să plătească 130.000 de dolari pentru declaraţii false (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a declarat că a reuşit să slăbească 45 de kilograme doar datorită produselor dietetice din gama Organic Liaison, însă Marina Abramyan a dat-o în judecată în iulie 2012, declarând că acele produse nu au dat rezultate în cazul ei, relatează dailymail.co.uk.

În urma înţelegerii încheiate, Kirstie Alley a acceptat să plătească reclamantei şi avocaţilor ei suma de 130.000 de dolari, potrivit tabloidului The National Enquirer.

Marina Abramyan a acuzat-o pe actriţă că a indus publicul în eroare atunci când a ales să nu precizeze faptul că apariţia ei în emisiunea-concurs "Dancing With The Stars" a ajutat-o foarte mult să slăbească.

Instanţa a decis, totodată, eliminarea termenului "Produse cu acţiune dovedită" de pe site-ul Organic Liaison, iar compania producătoare trebuie să publice o dezminţire oficială în care va preciza că Organic Liaison este "o gamă de produse pentru slăbit cu puţine calorii".

Mesajul postat de Kirstie Alley pe site-ul acestor produse trebuie să fie la rândul său modificat şi să includă precizarea că actriţa a participat în 2011 la emisiunea "Dancing With The Stars".

Kirstie Alley, originară din statul american Kansas, a devenit celebră cu rolul din serialul de comedie "Cheers", produs şi difuzat de postul NBC, în care a interpretat personajul Rebecca Howe, între anii 1987 şi 1993. Actriţa americană a avut succes şi în filmele din franciza "Uite cine vorbeşte" şi în serialul "Veronica".

Actriţa a avut în ultimii ani numeroase probleme cu greutatea, iar dietele sale au reprezentat punctul central al reality show-ului din 2010 care a avut-o ca protagonistă, "Kirstie Alley's Big Life".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici