Kristen Stewart, unui paparazzo: Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine! - VIDEO

Actriţa americană Kristen Stewart a fost înregistrată de camerele de filmat în timpul unei altercaţii verbale cu un paparazzo, căruia i-a spus că nu merită să respire acelaşi aer cu ea.

426 afișări
Imaginea articolului Kristen Stewart, unui paparazzo: Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine! - VIDEO

Kristen Stewart (Imagine: Hepta)

Incidentul s-a petrecut la Los Angeles. Potrivit unei înregistrări video, care a ajuns foarte repede pe Internet, actriţa americană în vârstă de 23 de ani i-a spus acelui paparazzo că este "un rahat" care "nu merită să respire acelaşi aer" cu ea, informează contactmusic.com.

Materialul video este însă editat şi prezintă doar reacţia vedetei americane la o întrebare, probabil nepotrivită, pusă de acel paparazzo.

Înregistrarea video începe cu o imagine care prezintă un admirator al actriţei în faţa unei clădiri din Los Angeles, în timp ce Kristen Stewart se ascunde în spatele unei porţi. Fotograful a întrebat-o: "De ce îmi ceri să plec?". Actriţa i-a răspuns prompt: "Pentru că eşti un rahat".

"Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine", a mai spus Kristen, care a continuat să îl insulte pe paparazzo, după care a urcat într-un automobil.

Kristen Stewart s-a despărţit de curând de iubitul ei, actorul britanic Robert Pattinson, alături de care a jucat în filmele din seria "Amurg/ Twilight".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici