Kristin Davis are o relaţie cu scenaristul Aaron Sorkin

Actriţa americană Kristin Davis, interpreta personajului Charlotte York din franciza "Totul despre sex", are o relaţie cu scenaristul Aaron Sorkin, premiat cu Oscar pentru scenariul filmului "Reţeaua de socializare".

235 afișări
Imaginea articolului Kristin Davis are o relaţie cu scenaristul Aaron Sorkin

Kristin Davis are o relaţie cu scenaristul Aaron Sorkin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Relaţia dintre cei doi a început în urmă cu şase săptămâni, potrivit prietenilor actriţei americane, informează contactmusic.com.

"Au o relaţie de circa şase săptămâni. Amândoi sunt cu adevărat fericiţi. S-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, prin intermediul unui prieten comun, şi s-au întâlnit de mai multe ori la diverse gale şi evenimente cinematografice, însă relaţia lor a evoluat abia recent. El este foarte deştept, iar Kristin este şi ea foarte inteligentă. Au multe subiecte despre care pot să discute împreună", a declarat o sursă pentru E! Online.

Atât Kristin, în vârstă de 47 de ani, cât şi Sorkin, în vârstă de 50 de ani, s-au confruntat în trecut cu dependenţa de alcool. Ambii au reuşit să învingă această dependenţă, iar prietenii lor comuni spun că acest fapt i-a ajutat să se împrietenească.

Aaron Sorkin, premiat cu Oscar pentru scenariul filmului "Reţeaua de socializare", a fost căsătorit cu Julia Bingham, cu care are o fiică în vârstă de 12 ani, Roxy.

În 2011, Kristin Davis, care nu a fost căsătorită niciodată, a adoptat o fată, Gemma Rose, în calitate de părinte unic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici