Kylie Minogue, ameninţată pe Twitter de un fan

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a solicitat intervenţia poliţiei, după ce a fost hărţuită de un fan al ei, care i-a trimis ameninţări pe Twitter.

193 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, ameninţată pe Twitter de un fan

Kylie Minogue, ameninţată pe Twitter de un fan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Minogue, în vârstă de 43 de ani, a făcut această dezvăluire pe contul ei de Twitter şi l-a descris pe acel fan ca fiind "un ciudat care se autoamăgeşte", informează dailymail.co.uk.

"Îi iubesc pe toţi cei 1.033.861 de IUBIŢI ai mei (fanii artistei, n.r.) însă unul dintre ei nu este un fan adevărat, ci doar un ciudat care se autoamăgeşte - iar acest lucru nu-l face deloc special. Din acest motiv, am alertat poliţia", a declarat cântăreaţa.

Artista australiană a primit imediat o "ploaie" de mesaje de susţinere de la fanii ei numeroşi.

După acel mesaj pe Twitter, Kylie, care susţine în această perioadă un turneu special prin care sărbătoreşte 25 de ani de carieră muzicală, "K25 Celebration", şi-a reluat discuţiile cu fanii ei şi a postat câteva fotografii amuzante cu ea însăşi din anii '80 şi '90.

Nu este pentru prima dată când artista australiană este hărţuită.

În 2010, un ziar din Australia a publicat fotografii cu un bărbat care îi îngrijora tot mai mult pe agenţii din echipa de securitate a cântăreţei. Un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită petrecea foarte mult timp în apropiere de locuinţa din Melbourne a părinţilor cântăreţei, unde aducea flori şi, adeseori, un inel de logodnă.

În luna martie a aceluiaşi an, presa a aflat că artista australiană s-a numărat printre vedetele care au fost hărţuite de Mark Taylor, un fost poştaş, care le agresa pe acele femei expediindu-le scrisori cu mesaje obscene.

Justiţia australiană i-a interzis lui Mark Taylor să contacteze alte celebrităţi, după ce fostul poştaş le-a hărţuit astfel pe Jennifer Aniston, Penny Smith, Kate Lawler, Fearne Cotton, Lily Allen şi Dannii Minogue, sora cântăreţei Kylie Minogue.

În 2003, un alt fan i-a expediat cântăreţei australiene peste 700 de scrisori cu mesaje tot mai ameninţătoare.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici