Kylie Minogue, declaraţie surprinzătoare pentru Elle: "Mă uit în oglindă şi văd 94 de ani, nu 44". Cum a apărut pe coperta revistei - FOTO

Kylie Minogue a făcut o declaraţie surprinzătoare într-un interviu acordat revistei Elle. "În unele dimineţi mă uit în oglindă şi văd o femeie de 94 de ani, nu 44", a susţinut vedeta, care a explicat că "aceasta este realitatea înainte de make-up".

6688 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, declaraţie surprinzătoare pentru Elle: "Mă uit în oglindă şi văd 94 de ani, nu 44". Cum a apărut pe coperta revistei - FOTO

Kylie Minogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kylie Mingoue va apărea pe coperta următorului număr al revistei Elle din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

La 44 de ani, cântăreaţa arată încă foarte bine, dar s-a arătat foarte îngrijorată de ceea ce vede atunci când se uită în oglindă dimineaţa: "Nu voi minţi în legătură cu asta. De multe ori mă uit în oglindă şi văd că lucrurile sunt grave. Sau brusc îmi privesc figura pe telefon sau pe Skype şi e ca un efect special al lui Spielberg, strig: «Ce e asta?»", a declarat Kylie Minogue pentru Elle.

Cântăreaţa, care este cunoscută pentru blugii provocatori pe care îi poartă, a recunoscut că uneori se gândeşte că trebuie să renunţe la anumite modele: "Câteodată uit că am 44 de ani şi mă gândesc: «Trebuie să renunţ la pantalonii ăştia sexy»".

Kylie Minogue a mărturisit că, deşi nu a apelat până acum la chirurgia estetică, nu exclude această posibilitate în viitor: "Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, nu am făcut încă niciuna până acum, dar nu sunt împotriva lor. Singurele situaţii în care acestea nu au efecte uimitoare sunt atunci când operaţia nu decurge bine sau când cineva exagerează cu intervenţiile chirurgicale", a afirmat Kylie.

Cântăreaţa a recunoscut că Jane Fonda, în vârstă de 74 de ani acum, reprezintă un model pentru ea din acest punct de vedere: "Mă uit la cineva ca Jane Fonda de exemplu, sunt o mare fană a ei. Nu îşi cere scuze pentru că a făcut operaţii estetice şi nici nu ar trebui să o facă. Ne machiem în fiecare zi, facem tot ce putem ca să arătăm bine şi cred că nu are niciun rost să fim ipocriţi în legătură cu ceva care dacă iese bine ne poate ajuta foarte mult", a mai declarat vedeta.

Kylie Minogue a vândut nu mai puţin de 68 de milioane de albume în întreaga lume şi anul viitor va împlini 25 de ani de carieră muzicală. Cântăreaţa s-a lansat cu hitul "I Should be So Lucky" în 1987, atunci când avea doar 19 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici