Kylie Minogue s-ar putea converti la catolicism pentru iubitul ei

Cântăreaţa Kylie Minogue, în vârstă de 41 de ani, îşi doreşte o nuntă tradiţională cu iubitul său, modelul spaniol Andres Valencoso, cu care are o relaţie din luna noiembrie, şi ia în considerare convertirea la catolicism, informează site-ul femalefirst.co.uk.

144 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue s-ar putea converti la catolicism pentru iubitul ei

Kylie Minogue s-ar putea converti la catolicism (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi încă nu şi-a confirmat logodna cu Andres Valencoso, apropiaţii cântăreţei au declarat că ea este în căutarea unor ţinute de vis pentru nunta sa, alături de stilistul William Baker.

"Lui Kylie îi place apropierea pe care religia o oferă familiei lui Andres. Ea vrea să adopte unele aspecte tradiţionale din ceremonia de nuntă catolică şi se gândeşte chiar să se convertească la catolicism", a declarat o sursă apropiată vedetei.

Potrivit aceloraşi surse, Kylie şi Andres vor să se căsătorească în Spania, la Parador de Cardona, un castel din secolul IX de pe Costa Brava. Cuplul doreşte, de asemenea, să sărbătorească nunta şi în Australia, la Melbourne, în casa familiei lui Kylie.

"Va fi o petrecere mai mare în Australia, cu ceva mai mulţi invitaţi. Totuşi va rămâne un eveniment destul de exclusivist. Atât Kylie cât şi Andres preferă să facă o ceremonie restrânsă, fără nimic prea ostentativ", a declarat o sursă apropiată cuplului ediţiei britanice a revistei Grazia.

"Kylie are sute de idei pentru rochia sa. Probabil va alege un model Dolce and Gabbana, deoarece a lucrat cu ei timp de mai mulţi ani. Nu vrea o rochie foarte sexy, pentru că îşi doreşte să arate sofisticată şi rafinată", a mai precizat sursa citată.

Surse din anturajul lui Kylie Minogue au mai declarat recent că artista doreşte să locuiască împreună cu iubitul ei spaniol, în vârstă de 31 de ani, în localitatea Tossa De Mar, de pe Costa Brava, în apropiere de reşedinţa familei acestuia.

Cântăreaţa australiană, în vârstă de 41 de ani, a început să înveţe limba spaniolă pentru a putea să se înţeleagă mai bine cu localnicii, după ce se va stabili în Tossa De Mar. "Kylie vrea să vorbească limba spaniolă şi a început să o înveţe cu ajutorul unor cursuri pe DVD. Dar o casă în Spania i-ar uşura mult această sarcină", a adăugat aceeaşi sursă.

În luna februarie, Andres Valencoso a prezentat-o pe Kylie Minogue tatălui şi surorii sale, în timpul primei călătorii pe care cuplul a făcut-o în Tossa De Mar. La începutul lunii aprilie, cuplul şi-a petrecut vacanţa împreună în North Queensland din Australia, iar Kylie Minogue a profitat de această ocazia pentru a-şi prezenta iubitul părinţilor şi fratelui ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici