Kylie Minogue scrie un musical

Cântăreaţa Kylie Minogue scrie un musical pe baza celor mai de succes cântece ale sale de până acum, piesa urmând să fie prezentată pe scenele de teatru londoneze.

40 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue scrie un musical

Kylie Minogue scrie un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul a promis că spectacolul va fi bine primit de fanii săi, relatează cotidianul britanic The Sun.

Pentru a scrie dialogurile pentru piesă, ea colaborează cu scriitoarea australiană Kathy Lette, cele două având speranţe că musicalul va fi transformat apoi într-un film.

De asemenea, sora lui Kylie, Dannii Minogue, în vârstă de 36 de ani, s-a alăturat şi ea proiectului.

Musicalul ar putea astfel rivaliza cu alte piese de succes de pe scenale londoneze, precum "We Will Rock You", bazat pe cântece ale trupei Queen, sau "Mamma Mia!", care prezintă hiturile Abba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici