Kylie Minogue şi Olivier Martinez, din nou împreună

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi actorul francez Olivier Martinez sunt din nou împreună, la un an de la anunţul separării lor, potrivit unor surse apropiate cuplului.

2 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue şi Olivier Martinez, din nou împreună

Kylie Minogue şi Olivier Martinez, din nou împreună

Cei doi au fost surprinşi în ipostaze intime în Paris, de mai multe ori, în cursul săptămânii trecute.

Potrivit thisislondon.co.uk, surse apropiate celor doi spun că Minogue a fost de acord să se împace cu Martinez, cu condiţia să încerce să aibă împreună un copil.

"Ollie (Olivier Martinez, n.red.) a fost de acord cu un copil. Acest lucru a afectat relaţia lor în trecut. Amândoi au fost singuri în cursul ultimului an şi Kylie şi-a dat seama că nu a mai găsit pe nimeni care să-i semene", a declarat o sursă apropiată cântăreţei pentru publicaţia britanică Daily Mail.

"Ollie i-a spus că este pregătit să-şi întemeieze o familie, să se căsătorească, să se aşeze la casa lui", a mai spus sursa.

"Au decis ca, dacă nu reuşesc să aibă un copil într-un an, să adopte", a adăugat sursa.

Kylie, în vârstă de 39 de ani, şi Olivier, în vârstă de 42 de ani, au rămas prieteni după ce relaţia lor de patru ani a luat sfârşit, în februarie 2007, în urma unor speculaţii că acesta ar fi înşelat-o.

Cei doi s-au despărţit la puţină vreme după ce Kylie a aflat că s-a vindecat de cancer. Olivier a fost acuzat că a înşelat-o pe cântăreaţă după ce a fost fotografiat în compania top modelului israelian Sarai Givati, deşi Kylie a negat faptul că fostul ei iubit i-a fost infidel.

De la despărţire, Olivier a fost asociat cu mai multe femei frumoase, printre care se numără top modelul spaniol Goya Toledo, în timp ce despre Kylie s-a scris că ar avea o relaţie cu regizorul Alexander Dahm. Cântăreaţa a negat, spunând că "ar fi imoral" să aibă o relaţie cu un bărbat căsătorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici