Kylie Minogue va juca rolul unei lesbiene într-un film despre două adolescente americane

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va interpreta rolul unei lesbiene cu numeroase tatuaje în filmul "Jack and Diane", despre relaţia secretă dintre două adolescente americane, informează nypost.com.

341 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue va juca rolul unei lesbiene într-un film despre două adolescente americane

Kylie Minogue va juca rolul unei lesbiene într-un film despre două adolescente americane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rolurile principale vor fi interpretate de Juno Temple şi Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

"Kylie va apărea într-o scenă în care se sărută cu una dintre fete. Fanii ei vor fi surprinşi să o vadă în acest rol, însă prestaţia ei actoricească este bună", a declarat o sursă pentru publicaţia New York Post.

Filmul "Jack and Diane", regizat de Bradley Rust Gray, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în 2011.

Primul rol într-un lungmetraj al artistei australiene a fost cel din pelicula "Copii teribili/ The Delinquents" din 1989, urmat de o serie de roluri precum cele din filmul de acţiune "Ultima Bătălie/ Street Fighter" (1994), cu Jean-Claude Van Damme, şi din comedia "Experimentul/ Bio-Dome" (1996), dar şi un rol de mai mică amploare în musicalul de mare succes "Moulin Rouge!" (2001).

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care au impus-o în topurile din lumea întreagă - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Cariera artistei Kylie Minogue nu s-a limitat doar la muzică şi la filme, ea reuşind să creeze o linie de lenjerie, să lanseze o marcă de parfumuri şi să scrie o carte pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici