Kylie Minogue vs. Kylie Jenner. Cântăreaţa câştigă dreptul de a folosi prenumele ca marcă înregistrată

Kylie Minogue a câştigat un litigiu intentat fotomodelului Kylie Jenner legat de dreptul de a folosi prenumele lor comun pe post de marcă înregistrată, informează BBC.

1041 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue vs. Kylie Jenner. Cântăreaţa câştigă dreptul de a folosi prenumele ca marcă înregistrată

Kylie Minogue vs.Kylie Jenner.Cântăreaţa câştigă dreptul de a folosi prenumele ca marcă înregistrată

Jenner, care a câştigat notorietate după reality show-ul american "Keeping Up With the Kardashians" ,a încercat să transforme numele "Kylie" într-o marcă înregistrată pe teritoriul SUA.

Dar cântăreaţa australiană Kylie Minogue, cunoscută pentru hiturile "I Should Be So Lucky" şi "Can't Get You Out Of My Head" i-a blocat dreptul, într-un proces pe care i l-a intentat în privinţa dreptului de autor aferent prenumelui lor comun. Vedetele au ajuns la un acord, relatează BBC.

Recent, Kylie Minogue a pus capăt logodnei cu actorul britanic Joshua Sasse, după ce vedeta a descoperit că acesta are o relaţia cu actriţa de origine spaniolă Marta Milans, informează The Telegraph.

Actorul britanic Joshua Sasse şi Marta Milans ar fi devenit intimi în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow". Potrivit relatărilor, între Kylie şi Joshua s-au iscat certuri înainte ca artista să plece în Franţa pentru a lua parte la Săptămâna Modei din Paris, transmite Daily Mail.

O sursa a declarat pentru The Telegraph că Minogue este "devastată" după ruptură şi "nu mai are încredere în Joshua". Se pare că vedeta i-ar fi cerut actorului britanic să se mute din casa în care locuiau împreună, situată în vestul Londrei.

Vestea destrămării cuplului apare la câteva zile după un interviu înregistrat pentru ITV, în care Kylie Minogue a vorbit despre sentimentele puternice care o leagă de Joshua Sasse, dar şi despre o viitoare nuntă. De asemenea, Kylie Minogue a declarat recent pentru revista You că plănuieşte să poarte numele soţului său, după căsătorie.

Potrivit relatărilor, cei doi urmau să se căsătorească în Melbourne, deşi au susţinut clar faptul că nu se vor căsători până nu se legalizează căsătoriile între persoane de acelaşi sex în Australia.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue, în vârstă de 48 de ani, s-a logodit cu actorul britanic Joshua Sasse, 29 de ani, în 2016, cuplul publicând un anunţ în ziarul The Telegraph în luna februarie a anului trecut, în pofida declaraţiilor repetate făcute în trecut de artistă, care susţinea că probabil nu se va căsători niciodată.

Cântăreaţa a avut o relaţie de o jumătate de an cu actorul britanic înainte de a se logodi. Cu doar câteva zile înainte de a-şi anunţa logodna, la Premiile "New Musical Express" (NME) din 2016, Kylie a fost văzută purtând un inel cu un diamant imens, potrivit bbc.co.uk.

Cei doi s-au cunoscut în 2015, când Joshua Sasse juca în comedia musicală "Gallavant".

În legătură cu diferenţa de vârstă dintre cei doi - 19 ani -, Kylie Minougue a făcut următoarele precizări la un post de radio australian în 2016: "Eu cred că opinia generală este că ne stă bine împreună. Deci, chiar dacă pe hârtie ar putea să nu arate prea bine, pur şi simplu este corect. El este un tip absolut genial, sclipitor".

Starul australian adăuga în 2016 că, şi dacă ar încerca sa-şi ascundă entuziasmul şi să pară detaşată, ştie că se citeşte fericirea pe chipul ei.

În 2015, Kylie a vorbit despre relaţia cu Joshua Sasse la emisiunea "Desert Island Discs", a postului Radio 4, sugerând că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie, contrar faptului că în trecut, vorbind despre viaţa personală, artista declara că nu ştie daca se va căsători vreodată. "Să am copii ar fi încântător, dar căsătoria? Căsătoria este mai jos pe lista mea" de priorităţi, spunea Kylie Minogue într-un interviu acordat Sunday Times Style în februarie 2014.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a avut relaţii amoroase cu mulţi cântăreţi, modele şi actori, printre care Michael Hutchence, Oliver Martinez şi Andres Velencoso.

Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relaţie de cinci ani. În trecut, Kylie Minogue recunoaştea că era atrasă de tipul de bărbat "complex", un eufemism pentru "dificil" şi "instabil". Unul dintre foştii ei iubiţi, Michael Hutchence, fostul lider al trupei rock INXS, care s-a sinucis în 1997, obişnuia să spună că hobby-ul său preferat era "coruperea lui Kylie". Un alt iubit al artistei, modelul James Gooding, a vândut tabloidelor o serie de detalii picante despre relaţia lor.

La rândul său, actorul francez Olivier Martinez, cu care Kylie Minogue a avut o relaţie din 2003 până în 2007 şi care i-a stat alături în timpul tratamentului pentru cancer mamar în 2005, a demonstrat că are o fire violentă, care a ieşit la lumină recent, după ce s-a bătut cu fostul partener de viaţă al soţiei sale, actriţa Halle Berry.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii. Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici