La câteva săptămâni după ce a anunţat că e însărcinată, Britney Spears ia o pauză de la social media

La câteva săptămâni după ce a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, Britney Spears spune că ia o pauză de la reţelele de socialuizare.

720 afișări
Imaginea articolului La câteva săptămâni după ce a anunţat că e însărcinată, Britney Spears ia o pauză de la social media

Vedeta pop în vârstă de 40 de ani a dezvăluit duminică, într-o postare pe Instagram, că va face un pas înapoi „pentru o vreme".

„Voi lua o pauză în social media pentru o perioadă de timp!!!", a scris ea pe Instagram: „Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi".

Interpreta hit-ului „Piece of Me" şi-a însoţit mesajul cu un videoclip cu un bebeluş care se relaxează pe un scaun, purtând ochelari de soare în formă de inimă, un halat pufos şi bigudiuri roz în păr, notează CNN.

În timp ce Spears şi-a ţinut la curent în mod regulat cei 40,9 milioane de urmăritori de pe Instagram, ea nu a mai postat pe Twitter din ianuarie. De altfel, Spears a folosit cu regularitate reţelele de socializare de-a lungul anilor pentru a-şi ţine fanii la curent cu viaţa sa personală, pentru a aborda relaţiile sale familiale distruse şi pentru a vorbi despre cei 13 ani de tutelă, foarte mediatizaţi, care s-au încheiat anul trecut.

La începutul acestei luni, Spears şi partenerul Sam Asghari au anunţat că aşteaptă primul lor copil împreună. Spears a declarat anterior că tatăl ei, care i-a fost tutore timp de 13 ani, a forţat-o să folosească metode contraceptive.

Cântăreaţa a vorbit, de asemenea, cu sinceritate despre experienţa ei anterioară cu depresia perinatală, descriind-o ca fiind „absolut oribilă" şi adăugând că „femeile nu vorbeau despre asta pe atunci".

„De data aceasta voi face yoga în fiecare zi", le-a spus ea fanilor.

Spears are doi copii, Sean şi Jayden, cu fostul soţ Kevin Federline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici