La ce poţi folosi apa în care au fiert pastele

Deşi marea majoritate aruncă apa în care au fiert pastele, trebuie să ştii că aceasta poate fi utilizată în diferite moduri ingenioase, potrivit specialiştilor.

1266 afișări
Imaginea articolului La ce poţi folosi apa în care au fiert pastele

Experţii ne spun ca aruncarea apei în care au fiert pastele este o greşeală, deoarece aceasta are un conţinut ridicat de amidon şi poate fi utilizată cu folos în diferite moduri.

Puteţi uda plantele cu ea. Apa în care fierb pastele conţine amidon, care este bogat în minerale şi vitamine, fiind benefică pentru creşterea plantelor.

Apa poate fi folosită pentru preparea sosului pesto. Apa rămasă de la paste vă poate ajuta la diverse sosuri. Trebuie doar să vă asiguraţi că este menţinută caldă şi va acţiona ca agent de legare.

CITEŞTE CONTINUAREA PE GUSTARTE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici