Experţii ne spun ca aruncarea apei în care au fiert pastele este o greşeală, deoarece aceasta are un conţinut ridicat de amidon şi poate fi utilizată cu folos în diferite moduri.
Puteţi uda plantele cu ea. Apa în care fierb pastele conţine amidon, care este bogat în minerale şi vitamine, fiind benefică pentru creşterea plantelor.
Apa poate fi folosită pentru preparea sosului pesto. Apa rămasă de la paste vă poate ajuta la diverse sosuri. Trebuie doar să vă asiguraţi că este menţinută caldă şi va acţiona ca agent de legare.
CITEŞTE CONTINUAREA PE GUSTARTE
Citeşte şi: ATACUL din Manchester: Eroul vagabond Stephen Jones, care a salvat viaţa mai multor copii, va primi o casă din partea fiului preşedintelui West Ham United
Citeşte şi: Kate Winslet a dezvăluit de ce nu a avut niciodată o relaţie romantică cu Leonardo DiCaprio
Citeşte şi: VIDEO, FOTO | Michelle Obama: Barack a purtat acelaşi smoching opt ani de zile, dar nimeni nu a observat. În ce haine nu se va mai îmbrăca niciodată fosta primă doamnă a SUA
Citeşte şi: FOTO, VIDEO | Regizorul Oliver Stone, serie de interviuri controversate: „The Putin Interviews”, conversaţii cu liderul rus, filmate de-a lungul a doi ani de zile
Citeşte şi: Cunoscuta creatoare de modă Tory Burch, acuzată că a copiat designul unei haine tradiţionale româneşti ce se află în patrimoniul Muzeului de Artă Metropolitan din New York