Veste tristă pentru iubitorii rock-ului: Petre Magdin a suferit un atac cerebral

Petre Magdin, cunoscut muzician şi prezentator TV, cunoscut mai ales pentru celebrele ”Întâlniri de la Miezul nopţii”, a suferit un atac cerebral.

549 afișări
Imaginea articolului Veste tristă pentru iubitorii rock-ului: Petre Magdin a suferit un atac cerebral

Petre Magdin, (Imagine: wowbiz.ro)

Potrivit RockOn, starea lui Petre Magdin este pentru moment stabilă, dar situaţia este în continuare critică, acesta având dificultăţi locomotorii.

Născut pe 29 august 1943, în localitatea Pesac, judeţul interbelic Timiş, unde a copilărit şi a urmat clasele primare, Petre Magdin a făcut parte din Modern Group, Orchestra Petre Magdin şi a susţinut numeroase aranjamente muzicale pentru numeroşi artişti români precum Dida Drăgan, Mihai Constantinescu, Mihaela Runceanu, Mirela Voiculescu şi alţii.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici