Kate Winslet a dezvăluit de ce nu a avut niciodată o relaţie romantică cu Leonardo DiCaprio

Actriţa britanică Kate Winslet a dezvăluit într-un interviu pentru revista Marie Claire de ce nu a avut niciodată o relaţie romantică cu actorul american Leonardo DiCaprio.

5406 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet a dezvăluit de ce nu a avut niciodată o relaţie romantică cu Leonardo DiCaprio

Kate Winslet a dezvăluit de ce nu a avut niciodată o relaţie romantică cu Leonardo DiCaprio

Filmul Titanic regizat de James Cameon a fost un succes mondial şi continuă să se numere printre lungmetrajele cu cele mai mari încasări din istroie şi datorită poveştii de dragoste dintre Rose şi Jack, protagnoştii dramei, interpretaţi de actorii Katie Winslet şi Leonardo DiCaprio.

Spectatorii au fost cuceriţi de chimia dintre cei doi actori, tânărul DiCaprio, ce a jucat un rol boem şi de Winslet, care a intepretat rolul unei tinere din aristocraţie, greu de stăpânit de către cei din jur.

Şi filmul Revolutionary Road, despre tribulaţiile unui cuplu din clasa de mijloc americană, a stârnit imaginaţia fanilor care nu au ezitat să îşi închipuie că cei doi ar putea avea o relaţie romantică şi în viaţa reală.

Cu toate acestea, Kate Windlet a declarat într-un interviu pentru Marie Claire că nici ea şi nici Leonardo DiCaprio, colegul să de platou, nu au fost atraşi unul faţă de celălalt în sensul romantic. Actriţa britanică a declarat că este prietenă bună cu actorul american explicând de ce nu au avut niciodată o relaţie: “Cred că motivul pentru care avem o relaţie de prietenie este pentru că nu am avut niciodată una romantică.”

“Este o mare dezamăgire când oamenii aud asta, dar nu am fost niciodată îndrăgostiţi. M-a văzut mereu ca pe unul dintre băieţi; nu am fost niciodată foarte feminină. Am avut nevoie unul de celălalt pentru a ne sprijini reciproc pentru că eram foarte tineri şi munceam ore în şir”, a mai spus actriţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici