La ce serial se uită Barack Obama? Claire Danes dezvăluie secretul în noul număr GLAMOUR!

Claire Danes, proaspăta câştigătoare a unui Premiu Emmy pentru rolul agentului CIA din serialul Homeland, povesteşte într-un interviu exclusiv în numărul de octombrie al revistei GLAMOUR, despre întâlnirile cu Bill Clinton şi actualul preşedinte american Barack Obama, un fan înrăit al serialului.

851 afișări
Imaginea articolului La ce serial se uită Barack Obama? Claire Danes dezvăluie secretul în noul număr GLAMOUR!

La ce serial se uită Barack Obama? Claire Danes dezvăluie secretul în noul număr GLAMOUR!

Trei premii Emmy (cel mai recent câştigat în urmă cu o săptămână pentru rolul din Homeland) şi nu mai puţin de patru Globuri de Aur: cu un astfel de palmares nu este de mirare de ce Claire Danes este considerată cea mai de succes actriţă a deceniului în lumea televiziunii.

De la o copilărie boemă în Soho-ul anilor 80, la ateliere de dans şi actorie şi mai apoi la cursurile reputatului Institut de artă şi film Lee Strasberg, Claire a devenit la doar 14 ani vocea unei generaţii odată cu serialul cult My So-Called Life. Declicul s-a petrecut însă pe când avea 16 ani şi juca alături de Leonardo DiCaprio în Romeo + Juliet. „Claire Danes este acea Meryl Streep a generaţiei sale“, spunea Baz Luhrmann în 1996 imediat după ce a terminat filmările acelei pelicule nominalizate la Oscar.

Cu toate acestea celebritatea ei a fost catapultată odată cu cea a serialului Homeland: serialul nu a făcut senzaţie doar în America, oamenii urmărindu-l frenetic în întreaga lume, văzând cele două sezoane în maratoane de-un weekend. Rolul din Homeland a propulsat-o şi în atenţia oamenilor de la cârma Americii. La cina dată de Casa Albă în cinstea corespondenţillor oficiali, Danes l-a cunoscut pe preşedintele Obama, iar apoi, la Globurile de Aur, a stat de vorbă cu Bill Clinton. „Magnetic“, spune ea despre cel din urmă. „O minte enciclopedică.“

În rolul genialului agent Claire Danes s-a transformat în cea mai hot protagonistă dintr-un serial de televiziune. Dovadă stau şi fotografiile semnate de Annie Leibovitz în care apare alături de colegul ei din Homeland, Damian Lewis şi publicate în numărul de octombrie GLAMOUR.

Tot în numărul de ctombrie al revistei, redacţia GLAMOUR a decis să marcheze luna conştientizării cancerului de sân printr-un veritabil ghid care va ajuta orice femeie să înţeleagă, să aprecieze şi să îşi pună în valoare aceste părţi provocatoare ale corpului lor. De la sfaturi preţioase de la stiliştii celebri despre cum să îţi pui în valoare decolteul, indiferent de ce haine aţi purta la un scurt istoric al sânilor şi momentele cu adevărat culminante şi până la lucrurile pe care trebuie să le ştii despre implantul mamar şi ce produse ar trebui să existe în ritualul de îngrijire al pielii decolteului, GLAMOUR a adunat laolaltă toate aceste informaţii cheie.

Un alt subiect interesant a fost dezbătut în această lună odată cu noul număr GLAMOUR: cum au cucerit supermodelele lumea? Coco Rocha, Karlie Kloss şi Cara Delevingne sunt doar câteva dintre fotomodelele devenite peste noapte staruri – redactorii GLAMOUR îţi dezvăluie motivele pentru care aceste fete de 20 şi ceva de ani au devenit adevărate celebrităţi.

La capitolul fashion în GLAMOUR de octombrie vei descoperi lista de shopping pentru orice fashionista: fusta amplă, şortul din piele, cămaşa cu buline, genţile colorate şi pălăria dandy sunt doar câteva dintre articolele pe care fashion editorii GLAMOUR te îndeamnă să le achiziţionezi pentru această toamnă.

Plus: pentru că vremea rece s-a instalat deja am fost curioase să aflăm când este bine de fapt să iei antibiotice? La fiecare durere de gât sau de ureche, în dozele pe care ni le prescriem de unii singuri? Când nu trebuie să întrecem măsura veţi afla în paginile revistei. Şi tot la rubrica de Health redactorii GLAMOUR au decis să elucideze misterul vegetarianismului cu jumătate de normă: un regim sănătos care nu interzice însî burgerii de casă, la friptura ta favorită sau porţia de lasagna!

Toate acestea şi încă o mulţime de subiecte interesante şi amuzante în revista GLAMOUR de octombrie, pe care o găsiţi deja la chioşcuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici