La Festivalul de Film de la Cannes, Johnny Depp spune că nu mai are nevoie de Hollywood

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, la o zi după premiera primul său film în ultimii trei ani, Johnny Depp a declarat miercuri că nu mai are "nevoie" de Hollywood.

1513 afișări
Imaginea articolului La Festivalul de Film de la Cannes, Johnny Depp spune că nu mai are nevoie de Hollywood

Johnny Depp a avut o apariţie publică rară pentru a răspunde întrebărilor presei după premiera filmului "Jeanne du Barry", în care Depp îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea. Filmul francez, regizat şi interpretat de Maïwenn şi în care Depp vorbeşte franceza, este primul film al actorului de când, anul trecut, un juriu i-a dat în mare parte dreptate în bătălia juridică cu fosta sa soţie, Amber Heard.

O parte din argumentul lui Depp în acel proces de defăimare din 2022 a fost că şi-a pierdut locul de muncă din cauza acuzaţiilor lui Amber  Heard. Heard a fost obligată să-i plătească lui Depp 10 milioane de dolari în daune, potrivit AP.

"Când ţi se cere să demisionezi dintr-un film pe care îl faci din cauza a ceva care este doar o funcţie a unor vocale şi consoane care plutesc în aer, da, te simţi boicotat",  a declarat Depp reporterilor.

Lui Depp i s-a cerut mai ales să demisioneze din franciza derivată din "Harry Potter", "Fantastic Beasts". Acum, însă, el spune că nu este interesat să se întoarcă la proiectele marilor studiouri.

"Nu mă simt boicotat de Hollywood, pentru că nu mă gândesc la Hollywood. Nici eu nu mai am nevoie de Hollywood", a declarat Depp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici