Lacrimosa revine în România

Formaţia Lacrimosa va susţine, pe 18 iulie, un concert în cadrul Festivalului Artmania de la Sibiu, completând astfel line up-ul evenimentului, care-i mai cuprinde pe cei de la Agua de Annique şi Tiamat - 18 iulie şi Leveas Eyes, Atrocity, Gamma Ray - 19 iulie.

101 afișări
Imaginea articolului Lacrimosa revine în România

Lacrimosa revine în România

Potrivit organizatorilor evenimentului, Lacrimosa este o trupă cunoscută atât pentru stilul inconfundabil, care îmbină melancolia cu duritatea şi metalul cu muzica simfonică, cât şi pentru carisma celor doi membri principali, duo-ul format din Tillo Wolf şi Anne Nurmi.

Trupa a mai concertat în România în 2006, când a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Printre altele, cei de la Lacrimosa au la activ o colaborare cu faimoasa London Symphony Orchestra, nouă albume de studio şi turnee mondiale care au inclus Europa, America Centrală şi de Sud.

Lacrimosa şi-a lansat cel mai recent album, "Lichtgestal", în 2005, apariţia acestuia marcând şi împlinirea a 15 ani de existenţă a trupei.

De la începutul lui 2008, cei de la Lacrimosa sunt în studio, unde lucrează la cel de-al zecelea album al lor. Tot în acest an, pe lângă Festivalul Artmania, ei vor mai concerta şi la Blackfield Festival în Gelsenkirchen, Germania.

După primele ediţii, din 2006 şi 2007, care au adus pe scena de la Sibiu nume ca HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride şi Within Temptation, Artmania Festival revine şi în 2008. Concertele vor avea loc pe 18 şi 19 iulie, în timp ce ziua de 20 iulie va fi dedicată expoziţiilor, proiecţiilor de film sau lansărilor de carte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici