Lady Gaga a cântat pentru regina Elisabeta a Marii Britanii

Controversata artistă pop Lady Gaga, cunoscută pentru ţinutele ei extravagante, a cântat pentru regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în cadrul evenimentului caritabil Royal Variety Performance, informează mirror.co.uk.

227 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a cântat pentru regina Elisabeta a Marii Britanii

Lady Gaga a cântat pentru regina Elisabeta a Marii Britanii, la un eveniment caritabil

Purtând o rochie bizară, în stil elisabetan, cu ochii machiaţi cu roşu, artista pop a făcut cunoştinţă cu regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, după un spectacol susţinut de ea la Opera din Blackpool.

Deşi îmbrăcată în plastic, excentrica artistă a încercat să urmeze protocolul vestimentar al casei regale, şi a purtat veşminte fără linii bruşte, renunţând pentru o seară la stilul care a impus-o.

Lady Gaga nu a abdicat doar de la propriul stil vestimentar pentru acest eveniment, ci şi la gestul de sinucidere prin înjunghiere dramatizat, un fel de "semnătură" a starului pop.

Compromisurile făcute de cântăreaţa newyorkeză în vârstă de 23 de ani au fost răsplătite printr-o abatere de la etichetă, artistei fiindu-i permis să dea mâna cu regina.

Despre prestaţia sa la evenimentul casei regale, Lady Gaga a recunoscut că a fost obligată să fie mai moderată şi să sară peste toate elementele care ar fi putut fi interpretate ca nepotrivite.

Peste 1.000 de persoane s-au adunat în faţa Opera House pentru a asista la spectacolul intrării în clădire a membrilor casei regale britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici