Lady Gaga a susţinut la Sofia un concert incendiar, în care a întrupat peste 12 personaje

Lady Gaga a susţinut, marţi seară, la Sofia - unde şi-a început etapa europeană a turneului "The Born This Way Ball" -, un concert incendiar, în care a întrupat peste 12 personaje, cu costume, coregrafie şi alte elemente "incredibile", în faţa a 12.000 de fani.

725 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a susţinut la Sofia un concert incendiar, în care a întrupat peste 12 personaje

Lady Gaga a susţinut la Sofia un concert incendiar, în care a întrupat peste 12 personaje (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Regina provocărilor", cum o numeşte novinite.com, a câştigat inimile celor prezenţi, marţi seară, la Arena Armeets Hall din Sofia, unde a avut loc concertul divei americane

Chiar şi cei care au prejudecăţi în ceea ce o priveşte şi o consideră o copie palidă a Madonnei au recunoscut că scena, costumele, coregrafia şi dansatorii şi toate celelalte elemente ale concertului susţinut de Lady Gaga au fost "incredibile".

După concertul de deschidere, al formaţiei rock The Distress, Lady Gaga a urcat pe scenă, cu o jumătate de oră mai târziu decât avea programat show-ul, la ora 21.00, pe un cal.

Ulterior, a "renăscut" dintr-un "monstru" în formă de vagin.

Unii dintre adulţii prezenţi, care şi-au adus şi copiii la concert, au spus că au fost jenaţi de "limbajul obscen" şi "vulgarităţile" cântăreţei, care, la un moment dat, a şi simulat o scenă de sex cu una dintre dansatoarele de balet din show, pe o motocicletă.

Pe de altă parte, publicul în ansamblu a fost cucerit din primele momente ale concertului până la sfârşitul acestuia şi a aclamat-o şi aplaudat-o frenetic pe Lady Gaga, în timpul interpretării hiturilor acesteia, printre care "Bad Romance" şi "Judas".

Între piese, Lady Gaga a vorbit despre Bulgaria ca despre un loc deosebit cu oameni deosebiţi, în timp ce spectatorii aplaudau, ţipau şi dansau. Ea a mai adus un omagiu acestei ţări fluturând steagul bulgar pe scenă şi a mulţumit tuturor celor care au cumpărat bilete la concertul ei, în loc să risipească banii pe haine, aşa cum face ea.

De altfel, ea şi-a schimbat ţinuta vestimentară şi machiajul la fiecare piesă interpretată, ajungând să intre în pielea a peste 12 personaje, de la o călugăriţă obedientă la o devoratoare sexy cu o mitralieră. Când a cântat celebrul "Alejandro", a apărut pe scenă stând pe un fotoliu dintr-un material ce imita carnea.

Magia concertului din turneul "The Born This Way Ball" a fost apreciată drept ceva "până acum nemaivăzut în Bulgaria" şi ca depăşind reprezentaţia Madonnei de la Sofia, din 2009, când "Regina muzicii pop" a cântat şi la Bucureşti.

Seara s-a încheiat cu un bis, în care publicul a putut asculta piesele "The Edge of Glory" şi "Marry the Night". Diva a ales şi o fată din public, pe care a invitat-o pe scenă pentru a-i povesti viaţa ei şi a cânta şi dansa împreună, iar la final le-a transmis tuturor să îşi urmeze mereu visurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici