Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine. Cum de nimeni nu zice nimic despre ea? - FOTO

Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme şi s-a întrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc şi despre silueta cântăreţei britanice Adele.

2240 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine. Cum de nimeni nu zice nimic despre ea? - FOTO

Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?

Lady Gaga a mărturisit că s-a îngrăşat aproximativ 13,5 kilograme, iar silueta corpolentă a artistei a generat dezbateri intense în presa americană, informează dailymail.co.uk.

Într-un interviu acordat revistei Stylist, Lady Gaga a vorbit despre acele articole de presă şi s-a întrebat, retoric, care este motivul pentru care oamenii nu vorbesc şi despre silueta cântăreţei Adele.

"Adele e mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?", a declarat Lady Gaga. "Ea e atât de minunată şi cred că încrederea pe care ea o are în propria persoană ar trebui să mă inspire. A ridicat ştacheta la un nivel înalt pentru multe femei", a adăugat cântăreaţa americană.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, spune că mama ei i-a telefonat pentru a o întreba dacă s-a îngrăşat într-adevăr, după ce o serie de fotografii cu artista americană au apărut în presa scrisă şi pe internet.

"Ştiam că anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat şi m-a întrebat: «Tu chiar te-ai îngrăşat?». Toată lumea îmi vorbea despre asta, dar mie nu prea îmi păsa cu adevărat. Însă, atunci când am aflat că informaţia a apărut la ştirile televizate, unde se vorbeşte despre războaie, despre prăbuşirea economiei şi despre campania electorală, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»", a spus artista americană.

"Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasă? Nici nu-mi pasă prea mult dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer, chiar m-am îngrăşat 13,5 kilograme", a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a vorbit, totodată, despre programul "Body Revolution", lansat pe site-ul ei, prin care şi-a îndemnat fanii din lumea întreagă să îşi accepte "imperfecţiunile" fizice, indiferent de siluetele lor.

Lady Gaga spune că fanii au transmis mesajul ei mai departe şi că acum ea poate să se concentreze asupra carierei muzicale.

Deşi multe persoane nu apreciază noua siluetă a cântăreţei americane, iubitul ei Taylor Kinney spune că este un mare admirator al formelor artistei.

Actorul Taylor Kinney a spus, totodată, că Lady Gaga îi aminteşte de mama lui, dar într-o manieră pozitivă.

"Munceşte incredibil de mult şi este o persoană puternică care îi inspiră pe oameni, la fel ca mama mea, şi are o etică profesională minunată", a declarat Taylor Kinney pentru tabloidul britanic The Sun.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Pe de altă parte, Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

În luna februarie, celebrul designer german Karl Lagerfeld a spus despre cântăreaţa britanică Adele că este "puţin prea grasă": "Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici