Lady Gaga ar putea debuta ca actriţă în continuarea seriei "Men In Black"

Cântăreaţa americană Lady Gaga şi-ar putea face debutul pe marele ecran cu un rol în continuarea filmelor "Men In Black", potrivit unui site brazilian specializat în informaţii despre producţiile cinematografice.

204 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga ar putea debuta ca actriţă în continuarea seriei "Men In Black"

Lady Gaga (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Editorii acelui site afirmă că actorul american Will Smith ar fi lăsat să îi scape, cu ocazia unui turneu promoţional la Rio de Janeiro, la sfârşitul săptămânii trecute, informaţia potrivit căreia Lady Gaga urmează să joace în acest film, informează contactmusic.com.

"Câteva celebrităţi vor avea apariţii speciale în film, dar nu pot să vă spun cine sunt ele. Trebuie să fie o surpriză faptul că Lady Gaga va juca în film", a declarat Will Smith pentru ElCorilloRD.com.

În continuarea filmului "Men In Black" vor juca, printre alţii, Tommy Lee Jones, Josh Brolin şi Emma Thompson.

Will Smith şi Tommy Lee Jones vor interpreta din nou rolurile agentului Jay şi agentului Kay, iar actorul Josh Brolin a anunţat recent că s-a alăturat distribuţiei acestui film, urmând să interpreteze o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones.

Filmul "Men In Black 3" va fi regizat de Barry Sonnenfeld, pe baza unui scenariu scris de David Keopp, şi va fi lansat de studiourile Sony Pictures pe 25 mai.

Primele două filme din serie au avut încasări totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici