Lady Gaga, fără machiaj. Vedeta a postat o imagine inedită - FOTO

Lady Gaga este cu totul altă persoană fără machiaj, după cum se poate vedea într-o imagine postată de vedetă pe un site.

931 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, fără machiaj. Vedeta a postat o imagine inedită - FOTO

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea este însoţită de comentariul vedetei: "ARTPOP în timp ce îmi extrag melodia din degetele însângerate. Este înspăimântător să retrăieşti acele lucruri ascunse, durerea din propriul trecut. Dar tot ce am descoperit a fost pasiune pură. Cred că am fost distrusă. Sunt gata să lupt. Porneşte muzica."

În imagine, cântăreaţa afişează un ten palid, iar sprâncenele abia se întrezăresc.Ea este îmbrăcată cu un tricou ce îi dezveleşte umărul şi nu poartă sutien, în timp ce părul vedetei pare mai scurt, scrie dailymail.co.uk.

Lady Gaga, care obişnuieşte să îşi schimbe înfăţişarea, a postat fotografia pe un site al fanilor, Littlemonsters.com.

Cântăreaţa, care a refuzat să comenteze pe marginea speculaţiilor că şi-ar fi făcut o operaţie estetică la nas, a fost recent aleasă pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu au împlinit încă 30 de ani.

De curând, Lady Gaga a pozat nud pentru coperta revistei americane V. Deşi revista nu a apărut încă pe piaţă, fotografii de la studioul Inez & Vinoodh au publicat pe contul lor de pe platforma Instagram una dintre fotografiile realizate pentru acel pictorial cu Lady Gaga.

Cântăreaţa pozează nud, acoperindu-şi părţile intime ale corpului cu braţele. Coafura ei voluminoasă îi acoperă o parte a feţei, iar artista pare să fi ales să nu folosească machiaj pentru acel pictorial.

Lady Gaga a anunţat că va lansa un nou single pe 19 august, extras de pe următorul ei album de studio, "Artpop", care va ajunge în magazine pe 11 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici