Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film al lui Tarantino

Cântăreaţa pop Lady Gaga ar putea fi distribuită în următorul proiect cinematografic al regizorului Quentin Tarantino, în care ar trebui să joace rolul unei "ucigaşe cu sânge rece", informează totalfilm.com.

15 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film al lui Tarantino

Lady Gaga, "o ucigaşă cu sânge rece", în următorul film al lui Tarantino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul american, care împlineşte 47 de ani în această lună, este un mare admirator al cântăreţei Lady Gaga, renumită pentru originalitatea costumelor sale, considerând că aceasta este o actriţă înnăscută.

Lady Gaga a generat, săptămâna trecută, o serie de zvonuri referitoare la o posibilă colaborare cu Tarantino, după ce a dezvăluit presei americane că a folosit, în noul ei videoclip, automobilul regizorului, un Chevrolet Silverado - denumit "Pussy Wagon" în filmul "Kill Bill: Volumul 1".

"Am luat prânzul într-o zi, la Los Angeles, şi i-am povestit câte ceva despre conceptul pentru noul meu videoclip, iar el mi-a spus: «Trebuie neapărat să foloseşti în clip automobilul meu Pussy Wagon»", a declarat cântăreaţa.

Relaţia dintre cei doi artişti a evoluat dincolo de declaraţiile politicoase şi flateria mutuală, o practică curentă la Hollywood, conturându-se tot mai mult o colaborare în viitorul apropiat între Quentin Tarantino şi Lady Gaga.

"A distribuit-o deja în două dintre viitoarele lui proiecte, iar într-unul dintre ele va interpreta rolul unei ucigaşe cu sânge rece", a declarat o sursă din anturajul celebrului regizor american. "Cinematografia ar reprezenta o uriaşă nouă provocare pentru Gaga, dar ea este încântată de acest proiect", a spus aceeaşi sursă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici