Lady Gaga şochează din nou. Şi-a pus cutii de suc în păr

Prezentă la un eveniment care a avut la Sydney, Lady Gaga a şocat, din nou, prin stilul său vestimentar abordat, informează presa mondenă internaţională.

369 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şochează din nou. Şi-a pus cutii de suc în păr

Lady Gaga şochează din nou. Şi-a pus cutii de suc în păr

Recunoscută pentru stilul său excentric pe care-l afişează la fiecare ieşire în public, Lady Gaga a purtat la acest eveniment o rochie foarte scurtă şi foarte transparentă iar piesa de rezistenţă au fost cele două cutii de suc pe care starul american şi le-a prins în păr.

Nu este pentru prima dată când Lady Gaga şochează prin stilul său.

La începutul lunii martie, Lady Gaga a apărut la un eveniment organizat la Londra într-un costum mulat, din dantelă iar pe cap a purtat o pălărie imensă, neagră care-i acoperea jumătate din faţă.

Lady Gaga

În februarie, Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, bust şi picioare, la gala anuală de caritate amfAR.

Având corpul vopsit în alb, cântăreaţa s-a prezentat la acest eveniment caritabil, care are ca scop strângerea de fonduri destinate finanţării luptei împotriva maladiei SIDA, purtând o pereche de bikini decoraţi cu perle, o jachetă albă scurtă, o şapcă albă şi o pereche de cizme albe, cu talpa şi tocurile foarte înalte. Singura pată de culoare a artistei americane a fost rujul de pe buze, Lady Gaga optând pentru o nuanţă roz deschis, creată special pentru eveniment.

Lady Gaga

Lady Gaga a făcut senzaţie pe covorul roşu al ediţiei din acest an a Premiilor Grammy. Prima dintre ţinutele lui Lady Gaga a fost cea a unei zâne argintii, căreia nu i-a lipsit "bagheta". Ţinuta de după decernarea premiilor a fost şi ea una de excepţie, cu vedere la partea posterioară.

Lady GagaLady Gaga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici