Lady Gaga vrea să restaureze Neverland: "Cântăreaţa e obsedată de Michael Jackson"

Lady Gaga vrea să investească în ferma californiană în care a locuit Michael Jackson, Neverland. Artista americană vrea să o restaureze şi să o readucă la gloria de odinioară.

754 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga vrea să restaureze Neverland: "Cântăreaţa e obsedată de Michael Jackson"

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga este o admiratoare înfocată a "regelui muzicii pop" şi îşi doreşte foarte mult ca fosta reşedinţă a acestuia să fie restaurată, informează femalefirst.co.uk.

Michael Jackson, care a murit în urma unei intoxicaţii acute cu propofol în 2009, a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, incluzând pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii. Instalaţiile au nevoie de reparaţii, după ce starul a început să aibă probleme financiare.

"Lady Gaga e obsedată de Michael Jackson. A devenit bună prietenă cu sora lui, La Toya, şi îşi doreşte mai mult ca orice să restaureze Neverland şi să aducă ferma la starea ei iniţială", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

"Copiii lui ţin cu disperare ca familia Jackson să nu renunţe la casa în care ei şi-au petrecut copilăria, sperând să aibă posibilitatea să se hotărască ce să facă cu ferma atunci când se vor face mari. Lady Gaga vrea să îi ajute cu costurile financiare, cumpărând o parte din proprietate", a adăugat aceeaşi sursă.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului - Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, a cumpărat de curând 55 de costume şi obiecte care au aparţinut cântăreţului Michael Jackson la o licitaţie dedicată celebrului cântăreţ.

Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că se afla în negocieri avansate pentru a cânta în deschiderea celor 50 de concerte din turneul "This is It" pe care Michael Jackson urma să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici