Lara Fabian revine în România: Cântăreaţa concertează pe 11 decembrie, în Craiova - VIDEO

Cântăreaţă belgiană Lara Fabian revine în România pentru a concerta pe 11 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Craiova, biletele la spectacol fiind puse în vânzare începând cu joi, 30 iunie, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

2456 afișări
Imaginea articolului Lara Fabian revine în România: Cântăreaţa concertează pe 11 decembrie, în Craiova - VIDEO

Lara Fabian revine în România: Cântăreaţa concertează pe 11 decembrie, în Craiova - VIDEO

După două reale declaraţii de iubire făcute publicului din Cluj şi Bucureşti, celebra cântăreaţa Lara Fabian revine în România, oraşul Craiova fiind locul de unde va răsuna “Je t’aime”.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele sau real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru că în 1975 să se întoarcă în ţară natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Moş Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Mai târziu, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câştigă concursul “Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului sau single numit “L’Aziza”.

Recunoaşterea internaţională a artistei vine după doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia “Croire” unde se clasează pe locul 4.
Primul sau disc este lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994, lansează al doilea album al sau – “Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Junos .

În 1996 devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea să Esmeraldei pentru producţia “Cocoşatul de la Notre Dame.”

Albumul cu numărul 10 este intitulat “TLFM” şi este scris şi compus în totalitate de Lara, aducând cu această ocazie un omagiu celor 12 femei, printre care Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este astăzi.

Pe dată de 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Mă vie dans la tienne” promovat în cadrul turneului în Europa în cursul anului 2016.

Pentru cei care îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vând din data de 30.06.2016 şi pot fi achiziţionate de pe site-ul www.bilete.ro şi din punctele fixe de vânzare ale acestora din Craiova: Inmedio, Poştă Română şi magazinele Germanos.

Preţurile biletelor sunt următoarele: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei, Categoria 4 – 150 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici