Larry Hagman, omagiat de lumea artistică. Mesajele colegilor după moartea lui JR din "Dallas"

Linda Gray şi alţi actori din distribuţia serialului "Dallas", producătorii şi directorii posturilor de televiziune care au produs şi difuzat acest show TV, dar şi alte vedete americane s-au declarat întristaţi de moartea actorului Larry Hagman, decedat vineri, la vârsta de 81 de ani.

3570 afișări
Imaginea articolului Larry Hagman, omagiat de lumea artistică. Mesajele colegilor după moartea lui JR din "Dallas"

Larry Hagman, omagiat de lumea artistică. Mesajele colegilor după moartea lui JR din "Dallas" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană Linda Gray, care a interpretat în serialul "Dallas" rolul Sue Ellen, soţia lui J.R. Ewing, personajul jucat de Larry Hagman, s-a aflat alături de actor, la Dallas, în ultimele clipe din viaţa acestuia, a declarat Jeffrey Lane, purtătoarea de cuvânt a actriţei.

"Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani", a spus Linda Gray într-un comunicat de presă. "El a fost un fel de Pied Piper (personaj din legendele germane, n.r.) al vieţii şi a adus multă bucurie tuturor persoanelor care l-au cunoscut. A fost creativ, amuzant, iubitor şi talentat şi îmi va fi îngrozitor de dor de el", a declarat Linda Gray.

Actorii, producătorii şi directorii postului TNT, care a produs o continuare a serialului "Dallas", s-au declarat la rândul lor întristaţi de decesul celebrului actor american, informează accesshollywood.com.

"Larry Hagman a fost un gigant, o personalitate uriaşă, a cărui interpretare legendară a personajului J.R. Ewing va rămâne drept una dintre cele mai trainice din istoria industriei de divertisment", au declarat reprezentanţii grupului Warner Bros., care deţine postul TNT, într-un comunicat emis alături de Cynthia Cidre şi de Michael M. Robin, producătorii executivi ai serialului.

"El a iubit cu adevărat să interpreteze acest personaj celebru pe plan mondial şi lasă în urma lui o moştenire valoroasă, ce constă în divertisment de calitate, generozitate şi farmec. Toţi angajaţii de la Warner Bros şi cei din familia serialului Dallas sunt profund întristaţi de moartea lui Larry, iar gândurile noastre se îndreaptă acum spre familia sa şi spre prietenii lui apropiaţi, în aceste momente dificile", se afirmă în comunicat.

TNT, postul american care produce o continuare a celebrului serial şi care filmează în această perioadă cel de-al doilea sezon, a emis la rândul său un comunicat de presă.

"Noi, cei de la postul TNT, suntem profund întristaţi de vestea morţii lui Larry Hagman. A fost un om minunat şi un actor extrem de talentat. Vom fi întotdeauna recunoscători faptului că o întreagă generaţie nouă de telespectatori a ajuns să îl cunoască şi să îl aprecieze pe Larry prin intermediul rolului J.R. Ewing. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia sa, în acele clipe grele", se arată în comunicat.

Larry Hagman, care şi-a reluat rolul magnatului J.R. Ewing în această continuare a serialului "Dallas", avea 81 de ani. Moartea lui i-a determinat pe câţiva actori de renume, precum Peter Fonda şi William Shatner, pe actriţa şi cântăreaţa Vanessa Williams, dar şi pe producătorii unor show-uri TV care se bucură de o mare audienţă în Statele Unite precum "Dancing with the Stars" şi "Real Housewives", să împărtăşească cu publicul amintirile pe care le au despre Hagman prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter.

Peter Fonda: "Odihneşte-te în pace, dragul şi bunul meu prieten, fratele meu. Ai adus atât de multă bucurie şi amuzament în vieţile tuturor şi într-a mea. Vei rămâne pentru totdeauna în inima mea".

William Shatner: "Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă spre familia lui Larry Hagman".

Vanessa Williams: "Odihneşte-te în pace, Larry Hagman, un om uluitor de fermecător".

BD Wong: "Dragul meu Larry Hagman, îţi mulţumesc pentru toate aceste clipe minunate. Ai fost bun. Odihna veşnică îţi este asigurată".

Tony Dovolani: "Odihneşte-te în pace, Larry Hagman. Am crescut urmărind serialul Dallas şi tu m-ai făcut să mă gândesc la genialitate".

Holly Robinson Peete: "Odihneşte-te în pace, Larry Hagman. Ai lăsat în urmă o moştenire senzaţională în televiziune".

Michael Strahan: "Odihneşte-te în pace, Larry Hagman! Cu siguranţă mi-ai marcat copilăria".

David Morrissey: "Odihneşte-te în pace, Larry Hagman. JR a fost unul dintre cele mai mari personaje de televiziune din toate timpurile".

Piers Morgan: "Sunt foarte întristat de vestea morţii lui Larry Hagman. Personajul său, J.R. Ewing, a fost cel mai bun personaj negativ dintre toate rolurile de televiziune. A fost un actor minunat. Odihneşte-te în pace, tu, cel mai mare personaj TV din toate timpurile".

Dominic Monaghan: "Larry Hagman a murit. A făcut unul dintre cele mai mari roluri din istoria televiziunii".

Caroline Manzo: "Sunt tristă, după ce am aflat că Larry Hagman a murit. A fost un adorabil colonel Nelson şi un minunat ticălos JR".

Donald Driver: "Adoram să mă uit la Dallas. Astăzi, am pierdut cu toţii un mare om. Odihneşte-te în pace, Larry Hagman!".

La rândul ei, actriţa Barbara Eden, alături de care Larry Hagman a jucat în anii '60 în sitcomul "I Dream Of Jeannie" un rol care l-a propulsat în rândul actorilor de prim rang din industria americană de televiziune, a postat vineri seară, pe Facebook, un comunicat.

"Nici acum nu pot să exprim pe deplin şocul şi impactul pe care l-a avut asupra mea ştirea despre moartea lui Larry Hagman. Îmi amintesc şi acum prima zi alături de el, pe plaja Zuma Beach, într-o zi foarte geroasă. Din acea zi şi pentru alţi cinci ani care au urmat, Larry a fost sufletul multor momente amuzante, sălbatice, şocante şi, retrospectiv, memorabile, care vor rămâne pentru totdeauna în inima mea", a declarat actriţa americană.

Barbara Eden, care a interpretat rolul Jeannie, alături de Larry Hagman, interpretul personajului Anthony Nelson, în acest sitcom difuzat în perioada 1965-1970, spune că reluase în ultimii ani legătura cu Hagman şi că îi este recunoscătoare pentru momentele minunate petrecute împreună.

"Sunt atât de recunoscătoare pentru că în ultimul an am putut să fiu alături de el în diverse ocazii. La revedere, Larry. Nu a existat nimeni ca tine în trecut şi nu va mai exista niciodată cineva ca tine în viitor", a adăugat Barbara Eden.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a murit vineri, la Medical City Dallas Hospital, la vârsta de 81 de ani, în urma unor complicaţii provocate de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici