Larry King a retras actele de divorţ

Larry King şi cea de-a şaptea lui soţie au retras actele de divorţ, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al celebrului realizator de televiziune american.

18 afișări
Imaginea articolului Larry King a retras actele de divorţ

Larry King a retras actele de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larry King, o adevărată legendă a postului de televiziune CNN, în vârstă de 76 de ani, şi soţia sa, Shawn Southwick, în vârstă de 50 de ani, au introdus o acţiune de divorţ în luna aprilie, după o serie de probleme conjugale.

"S-au întâmplat multe lucruri noi şi acum suntem fericiţi să fim împreună şi să alcătuim o familie unită alături de copiii noştri", a declarat Larry King, care a anunţat recent că va renunţa în această toamnă la realizarea "Larry King Live", emisiunea pe care a moderat-o timp de 25 de ani şi care i-a adus celebritatea.

În luna iunie, Shawn Southwick a încercat să se sinucidă în locuinţa ei din statul american Utah. Ea a luat o supradoză de medicamente prescrise în tratamentul împotriva depresiei.

Larry King şi Shawn Southwick s-au căsătorit în 1997 şi au doi fii.

Larry King a fost căsătorit cu şapte femei diferite. Acesta ar fi fost cel de-al optulea lui divorţ, deoarece el s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostă soţie a sa.

King este prezentatorul emisiunii "Larry King Live", difuzată de postul american CNN, în care sunt invitate numeroase celebrităţi şi personalităţi politice. Larry King poartă în fiecare emisiune bretele, acestea devenind un fel de marcă a sa. Adeseori, King le permite telespectatorilor să telefoneze în direct, pentru a le pune întrebări invitaţilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici