Larry King, în vârstă de 85 de ani, divorţează de a şaptea soţie după 22 de ani de căsnicie

Omul de televiziune Larry King divorţează de a şaptea soţie după 22 de ani de căsnicie, anunţă Associated Press

23770 afișări
Imaginea articolului Larry King, în vârstă de 85 de ani, divorţează de a şaptea soţie după 22 de ani de căsnicie

Larry King, în vârstă de 85 de ani, divorţează de a şaptea soţie după 22 de ani de căsnicie

King a depus actele de divorţ invocând ”diferenţe ireconciliabile”. Era căsătorit cu Shawn King de 22 de ani.

Vedeta în vârstă de 85 de ani a depus marţi cererea de încheiere a mariajului la Curtea Superioară din Los Angeles menţionând ca dată a despărţirii ziua de 6 iunie 2019.

Larry King şi Shawn King, cântăreaţă şi realizatoare de televiziune, s-au căsătorit în 1997 şi au doi fii acum maturi, Chance şi Cannon.

Cei doi au mai depus actele de divorţ în 2010, dar ulterior s-au împăcat.

Larry King a fost căsătorit de opt ori cu şapte femei diferite şi are cinci copii. A fost căsătorit de două ori cu Alene Akins.

În ultimii ani, omul de televiziune a depăşit mai multe probleme de sănătate grave, inclusiv un cancer la plămâni, în 2017.

Taguri:
larry king,
divorţ,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici