Larry King, la al optulea divorţ

Prezentatorul de televiziune american Larry King şi cea de-a şaptea lui soţie au anunţat, miercuri, că au depus actele de divorţ, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 13 ani.

20 afișări
Imaginea articolului Larry King, la al optulea divorţ

Larry King, la al optulea divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larry King a fost căsătorit cu şapte femei diferite, însă acesta va fi cel de-al optulea lui divorţ, deoarece el s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostă soţie a sa.

Un purtător de cuvânt al lui Larry King, în vârstă de 76 de ani, a declarat că angajatul postului CNN a cerut divorţul de Shawn Southwick, în vârstă de 50 de ani, cu care are doi copii.

"Principala lui preocupare este binele copiilor săi şi în afară de acest lucru nu va mai face niciun comentariu despre acest divorţ", a declarat Howard Rubenstein, avocatul lui Larry King.

La câteva minute după ce avocaţii lui Larry King au depus actele de divorţ ale clientului lor, avocaţii lui Southwick, de profesie cântăreaţă, au depus şi ei actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles.

Ambele părţi au citat diferenţe ireconciliabile.

Shawn Southwick şi Larry King (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dennis Wasser, unul dintre avocaţii lui King, a declarat că renumitul prezentator de televiziune îşi doreşte ca "acest divorţ să fie unul amiabil".

În cererea sa de divorţ, Larry King a cerut custodie comună asupra celor doi copii ai fostului cuplu, în timp ce Shawn Southwick a cerut custodia principală.

El este prezentatorul emisiunii "Larry King Live" difuzată de postul american CNN, în care sunt invitate numeroase celebrităţi şi personalităţi politice. Larry King poartă în fiecare emisiune bretele, acestea devenind un fel de marcă a sa. Adeseori, King le permite telespectatorilor să telefoneze în direct, pentru a le pune întrebări invitaţilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici