Laura Cosoi a dansat lambada cu CRBL

Laura Cosoi îl are ca invitat pe CRBL la prima ediţie a emisiunii "MTV Bailando", difuzată de postul de televiziune MTV, vineri, de la ora 18.00.

163 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi a dansat lambada cu CRBL

Laura Cosoia dansat lambada cu CRBL

"Pe CRBL îl cunosc foarte bine, este un interlocutor foarte bun, aşa că am avut noroc de un prim interviu foarte «friendly», cu multe glume şi întrebări destul de personale. Bineînţeles că l-am provocat şi la un dans demonstrativ şi ne-am distrat copios exersând lambada", a declarat Laura Cosoi, cel mai proaspăt VJ de la MTV.

"A fost foarte bine la filmare, am fost neaşteptat de relaxată şi m-am simţit foarte confortabil în ipostaza de VJ MTV. Cel mai ciudat mi se parea să vorbesc direct către camera de filmat, pentru că în seriale trebuie să eviţi contactul direct cu ea", a mai spus, emoţionată, Laura Cosoi.

Interviul cu CRBL a avut loc la sala de dans a artistului, deschisă de curând. Laura a încercat să afle detalii despre tehnicile de dans predate, dar şi despre abonamente şi durata necesară unui curs de dans sportiv sau de street dance.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici