Laura Cosoi şi Bogdan Boantă concurează la "Dansez pentru tine" în Mexic

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă vor reprezenta România în competiţia "Bailando por un sueno", varianta internaţională a show-ului "Dansez pentru tine", care va avea loc in Mexic, din 16 mai.

897 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi şi Bogdan Boantă concurează la "Dansez pentru tine" în Mexic

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă concurează la "Dansez pentru tine" în Mexic

România este deja un concurent important pentru toate ţările participante, pentru că, acum doi ani, perechea ce a reprezentat România atunci, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, antrenată de Doina Botiş, a câştigat locul al II-lea după reprezentanta ţării gazde, Mexic, care a câştigat marele premiu.

"Suntem onoraţi că ne reprezentăm ţara într-o competiţie internaţională de dans, însă suntem şi la fel de emoţionaţi la gândul responsabilităţii pe care o avem. Am început deja repetiţiile şi sperăm să facem istorie şi pe ringul de dans din Mexic şi să ne întoarcem învingători acasă", a declarat Laura Cosoi.

Alături de Laura Cosoi şi Bogdan Boantă va fi coregrafa Doina Botiş, "responsabilă" de multe momente memorabile atât în istoria "Dansez pentru tine" din România, unde a antrenat perechi precum Cristina Rus şi Bogdan Negrea, Smiley şi Adriela, Randi şi Alexandra sau Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, cât şi în ediţia internaţională din Mexic, unde s-a impus deja cu coregrafiile ei spectaculoase şi cu tehnicile ei pedagogice de invidiat.

În juriul emisiunii din Mexic fiecare ţară participantă îşi are reprezentantul, astfel că, din România va fi prezent Wilmark, parte a juriului emisiunii din România şi director de programe la ProFM Latino. Cu experienţa notării a sute de dansuri în nouă sezoane ale competiţiei visurilor de la Pro TV, Wilmark este pregătit să evalueze dansurile perechilor din toate ţările participante, mai ales că el a aflat totul despre show-ul din Mexic de la un "spion" de încredere. Wilmark a aflat regulile show-ului "Bailando por un Sueno International", obiceiurile de acolo, precum şi alte ponturi, de la reprezentantul român al juriului din ediţia trecută, Dana Rogoz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici