Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International"

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au fost trimişi la duel în emisiunea "Bailando por un sueno International", după ce, iniţial, s-au clasat pe poziţia a doua, la ediţia de duminică a concursului televizat, informează Pro TV.

165 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International"

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International" (Imagine: ProTV)

După ce în ediţia de duminică, în urma "celui mai bun tangou al serii", aşa cum l-au descris cu toţii, şi a unui merengue plin de dinamism, Laura şi Bogdan s-au clasat pe locul al doilea în concurs, joi, ei au aflat că producătorii i-au trimis din nou în duel.

Una dintre echipele condamnate la duel, cea a Angliei, a făcut contestaţie în urma ediţiei de duminică, invocând că reprezentanta Argentinei a depăşit numărul admis de prize, mai precis trei, şi astfel producătorii au decis renumărarea prizelor din toate dansurile. Fără ca acesta să fie considerat un criteriu de intrare în duel, producătorii au decis ca şi Argentina, dar şi România, care au fost găsite cu câte patru prize în dansuri, să fie penalizate cu câte 8 puncte.

Se pare că şi în rândul juraţilor decizia în ceea ce priveste prezenţa României în acest duel a fost controversată, mai ales că toţi au considerat că Laura şi Bogdan au realizat cel mai bun tangou al ediţiei de săptămâna trecută, ceea ce ar trebui să-i ţină pe locul al doilea, acolo unde i-au plasat notele date de ei.

Aşadar, în ediţia de duminică, în lumina ultimelor decizii şi punctaje, duelul se va da între patru perechi - Anglia, SUA, Argentina şi România -, iar una dintre ele va părăsi concursul. De-a dreptul şocaţi de veste şi epuizaţi din cauza repetiţiilor îndelungate programate peste noapte, Laura şi Bogdan sunt nevoiţi să înveţe pentru duminică trei dansuri, nu două aşa cum ştiau cu o zi înainte: salsa cabaret, dans în apă, dar şi rock 'n' roll pentru duel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici