Laura Cosoi va juca rolul unei profesoare de cor în filmul "Ho ho ho"

Actriţa Laura Cosoi va juca rolul unei profesoare de cor în producţia "Ho ho ho", care a intrat în a treia săptămână de filmare.

175 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi va juca rolul unei profesoare de cor în filmul "Ho ho ho"

Laura Cosoi va juca rolul unei profesoare de cor în filmul "Ho ho ho" (Imagine: MediaPro Pictures)

Laura Cosoi joacă rolul unei profesoare a unui cor de copii în mijlocul cărora aterizează un Moş Crăciun. Chiar dacă nu a avut decât două zile de filmare, personajul interpretat de Laura va face cu siguranţă o impresie deosebită, în primul rând pentru că are o înfăţişare neobişnuită.

De aceasta dată, Laura Cosoi s-a schimbat drastic. În film are burtă proeminentă, poartă ochelari de vedere, iar sprâncenele ei le-au amintit celor din echipă de Frida Kahlo.

În ceea ce priveşte ţinuta, aceasta poartă o rochie gri până la genunchi, cu guler alb, brodat, ciorapi groşi şi pantofi, care sunt, probabil, cel mai urât model care a apărut la începutul anilor '90.

Impactul a fost lesne de verificat încă din prima zi de filmare, când toţi cei aflaţi în Băneasa Shopping City, locul de filmare, au avut aceeaşi reacţie, fără excepţie: într-o primă fază le atrăgea atenţia înfăţişarea ciudată a Laurei, apoi îşi dădeau seama cine e, iar surpriza era evidentă.

"E primul meu rol de urâtă, iar reacţiile oamenilor m-au amuzat teribil", mărturiseşte Laura. "Aş păstra costumul cu totul, pentru că toate elementele care-l compun sunt absolut speciale. L-aş purta o dată, la un eveniment, pentru că aş avea cu siguranţă ce povesti după aceea", râde ea. Recunoaşte, totuşi, că ochelarii i-au cam dat de furcă, pentru că lentilele aveau dioptrii şi, dincolo de faptul că i-au provocat o uşoară durere de cap, nu vedea nimic prin ei.

Noua producţie a MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho", va fi lansată în cinematografe în noiembrie, iar de Crăciun va fi difuzată pe Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici